2019/07/12

Ce mă scoate din sărite?

A. Când un proiect în care sunt ales voluntar se-ntâmplă să fie și urgent. (Când un prieten care se așteaptă să-i lucrez gratis, vrea să se întâmple de azi până mâine.)

B. Când îmi sună telefonul. (Pentru că în cele mai multe cazuri îmi dă peste cap programul. De regulă cu proiecte descrise la A.)

C. Când reușesc într-un minut să-mi „vând” timpul liber pentru mai multe zile. (Pentru că A + B. Prin email i-aș fi transmis că am deja programul încărcat cu alte activități. Prin telefon, pur și simplu mă prind în plasă de fiecare dată, chiar și în mod conștient.)

D. Când un astfel de proiect se lungește și se lățește devenind glob pământesc care are orizont, dar n-are capăt. (Am pornit odată cu niște desene pentru un caiet de caligrafie... și am devenit coautor. Momentul de aur a fost când am realizat că va trebui să desenez literă cu literă tot textul de mână din el.)

E. Când omul nu mulțumește după ce am pus mai mult de 1 oră să lucrez gratis. (Pe ideea că dacă sunt prostul de la A + B + C + D, tot rândul meu e și aici.)

No comments:

Post a Comment