2018/10/10

[MfC] Long time ago...


6 comments:

 1. Weeeee ce amintire draguuuuta!! :D
  Eu nu am purtat costumul de gradinar (chiar cum se numea), am fost direct soim. Dar surioara mea a avut si costumasul bleu. Vai ce dragute erau uniformele vechi. Foarte dragualase. Cel putin asta bleu seamana cu cea pe care o au si japonezii la gradi.

  Mai noi chiar aveam uniforme frumoase. Ce prostie ca s-a renuntat la ele :(.

  happy WW :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Nu mai țin minte dacă era uniformă zilnică sau ne-au îmbrăcat frumos pentru poză. Dar îmi amintesc că mi-a plăcut mult la grădi chiar dacă am plâns să merg la 6 ani jumate la școală. :))

   Happy WW! :D

   Delete
 2. Numai mie mi se pare că, mai demult, toate aveau o greutate mai mare? Inclusiv privirea acestui copilaș scump din fotografie.

  Happy WW!😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cred că ai dreptate. La poze mai era și faptul că costa fiecare apăsare de buton, nu ca acum când poți apăsa gratis de mii de ori. :) Fotograful (care nu era chiar oricine) își lua timp să prindă în cadru cât mai bine subiectul. Și pe vremea aia erau oamenii mai puțin grăbiți, asta țin minte sigur. :D

   E poza mea preferată. Uneori mi-o țineam poză de profil. Cred că n-am o poză cu mine mai reușită. Ar trebui să mulțumesc fotografului (îl cunosc). :D

   Happy WW! :)

   Delete
 3. Ce atent il priveai pe fotograf!
  Foarte reusita poza! Normal ca iti place atat de mult! :)

  Happy WW!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Nu vedeam prea des fotografi. :))

   Mulțumesc mult.

   Săptămână plăcută în continuare!

   Delete